In april 2014 is begonnen met de bouw van project Biertunnel. Heel veel werk en vooral veel graafwerk is er verricht om deze verbinding te realiseren. Eigenaar Jan van Wilgenburg heeft eigenhandig alles zelf gebouwd samen met vriend Hans Albertsen, zwager Robbert, broer Aart en hier en daar nog een hulp van anderen.

Digitale bierkaart biertunnel

In ons café vindt u de bierkaart op één van onze tablets of natuurlijk op uw eigen telefoon via www.biertunnel.nl. Hier vindt u dus het complete aanbod en kunt u eventueel ook thuis al een kijkje nemen op onze bierkaart. Het is natuurlijk onmogelijk om een papieren versie van onze bierkaart neer te leggen en deze up-to-date houden. Vandaar dat ervoor gekozen is om dit digitaal te doen.

Transport van uw bier

Een biertje uitgekozen? Dan kunt u bestellen bij de medewerker die aanwezig is. Uw biertje wordt daarna in de winkel verpakt en in de biertunnel geplaatst. In de biertunnel blijft het bier 3 tot 5 minuten in de koelmachine. Gekoeld en wel komt uw biertje vervolgens omhoog in het café. Na het serveren kunt u zo genieten van uw gekoelde speciaalbier. Daarnaast kunt u via een televisiescherm het transport van uw biertje volgen.

Rondleidingen

  • Elke zaterdag om 14.00 uur op reservering (uitzondering feestdagen & bierfeest 1e zaterdag van augustus)
  • Elke zaterdag 15.30 uur LET OP! DEZE GAAT ALLEEN DOOR ALS DE RONDLEIDING VAN 14.00 UUR GEVULD IS! (uitzondering feestdagen & bierfeest 1e zaterdag van augustus)
  • De maanden juli & augustus ook op de donderdag. Donderdag om 15.00 uur.

De kosten voor de rondleiding bedragen €10,00 p.p.

Dit is inclusief rondleiding en proefplank met drie bieren en een knabbel en ansichtkaart. De duur van de rondleiding en het proeven bedraagt ongeveer 1,5 uur.

Reserveren rondleiding

Reserveren is wel noodzakelijk i.v.m de beperkte ruimte in onze brouwerij, biertunnel enz.  Met een groepen van 8 personen kan u ook op een andere dag en/of tijd reserveren. Dit in overleg!

Voor reserveringen belt u:
Overdag Bierwinkel 0341-564934

Foto’s Biertunnel

Foto’s bouw Biertunnel
Foto’s opening Biertunnel