In april 2014 is begonnen met de bouw van project Biertunnel. Heel veel werk en vooral veel graafwerk is er verricht om deze verbinding te realiseren. Eigenaar Jan van Wilgenburg heeft eigenhandig alles zelf gebouwd samen met vriend Hans Albertsen, zwager Robbert, broer Aart en hier en daar nog een hulp van anderen.

Digitale bierkaart biertunnel

In ons café vindt u de bierkaart op één van onze tablets of natuurlijk op uw eigen telefoon via www.biertunnel.nl. Hier vindt u dus het complete aanbod en kunt u eventueel ook thuis al een kijkje nemen op onze bierkaart. Het is natuurlijk onmogelijk om een papieren versie van onze bierkaart neer te leggen en deze up-to-date houden. Vandaar dat ervoor gekozen is om dit digitaal te doen.

Transport van uw bier

Een biertje uitgekozen? Dan kunt u bestellen bij de medewerker die aanwezig is. Uw biertje wordt daarna in de winkel verpakt en in de biertunnel geplaatst. In de biertunnel blijft het bier 3 tot 5 minuten in de koelmachine. Gekoeld en wel komt uw biertje vervolgens omhoog in het café. Na het serveren kunt u zo genieten van uw gekoelde speciaalbier. Daarnaast kunt u via een televisiescherm het transport van uw biertje volgen.

Rondleidingen

Nieuwsgierig geworden? Kom een biertje drinken en ga mee met een rondleiding! Wij bieden het hele jaar door rondleidingen aan in onze bierbrouwerij.

  • Iedere zaterdagmiddag 14.00 uur. (Met uitzondering van het bierfeest op de eerste zaterdag van augustus en feestdagen)
  • Half mei tot en met half september, inclusief de woensdagen. Woensdag beginnen we 15.00 uur.
  • In juli en augustus ook rondleidingen op donderdag. Donderdag beginnen we om 15.00 uur.

De rondleidingen bedragen €7,50 per persoon.

Hierbij krijgt u een proefplank en rondleiding, inclusief drie biertjes en een versnapering. Het duurt in totaal rond de 1,5 uur. Als er veel aanmeldingen zijn wordt de groep opgesplitst in twee groepen en start de tweede groep later.

Reserveren

Bij onze bierwinkel in Ermelo kunt u entreekaarten kopen voor de rondleiding. U kunt niet vooraf reserveren, tenzij u met een groep van 10 of meer mensen wilt komen. Hierbij is het verplicht om te reserveren. U kunt dan ook een andere dag of tijd afspreken dan de reguliere rondleiding tijden.

U kunt voor reserveringen bellen naar:
De bierwinkel (overdags): 0341-564934
Het biercafé (na 18.30 uur): 0341-564745

Foto’s Biertunnel

Foto’s bouw Biertunnel
Foto’s opening Biertunnel