Lente Editie

Zondag 17 mei 2020 wordt voor de tweede keer de Veluwse Bokkentocht Lente Editie gefietst met weer twee routes waar je uit kan kiezen!

Een fietstocht van ±35 km door de Veluwse bossen, over het platteland en per route langs 7 gezellige cafés of restaurants. In elk bedrijf wordt een ander lentebiertje getapt en op vertoon van je Bokkentochtkaart krijg je een heerlijk zonnig hapje. De consumpties betaal je zelf. Bij elk café ontvang je ook een stempel en een volle kaart is een Veluwse Bokkenkruisje waard.

Jaarlijkse Veluwse bokkentocht

Deze mooie fietstocht is natuurlijk niet alleen voor bierliefhebbers maar ook voor liefhebbers van veel gezelligheid die liever wat anders drinken. Starten kan bij elk deelnemend café op zondag 17 mei 2020 tussen 12.00 en 14.00 uur.

Deelnemende bedrijven worden binnenkort bekend gemaakt.

Kaartverkoop Veluwse Bokkentocht

Kaarten voor de Veluwse Bokkentocht Lente Editie zijn vanaf zondag 19 april 16.00 uur te koop voor €10 bij Speciaalbiercafé de Hazeburg, Ermelo en bij Café de Lindeboom, Voorthuizen (hier zijn alleen kaarten voor de Voortsche Route te koop). Hiervoor krijg je een routebeschrijving met stempelkaart, een lekker hapje in ieder bedrijf bij de eerste consumptie en het Veluwse Bokkenkruisje (bij een volle kaart).

Foto’s Veluwse Bokkentocht 2018

Foto’s Veluwse Bokkentocht 2017