Lente Editie 2020  AFGELAST! i.v.m. het coronavirus 

Zondag 17 mei 2020 wordt voor de tweede keer de Veluwse Bokkentocht Lente Editie gefietst met weer twee routes waar u uit kan kiezen!

Een fietstocht van ±35 km door de Veluwse bossen, over het platteland en per route langs 7 gezellige cafés of restaurants. In elk bedrijf wordt een ander lentebiertje getapt en op vertoon van je Bokkentochtkaart krijgt u een heerlijk zonnig hapje (het hapje krijgt u alleen bij uw eerste consumptie bij elk café). De consumpties betaalt u zelf. Bij elk café ontvangt u ook een stempel en een volle kaart is een Veluwse Bokkenkruisje waard.

Jaarlijkse Veluwse bokkentocht

Deze mooie fietstocht is natuurlijk niet alleen voor bierliefhebbers maar ook voor liefhebbers van veel gezelligheid die liever wat anders drinken. Starten kan bij elk deelnemend café op zondag 17 mei 2020 tussen 12.00 en 14.00 uur.

Deelnemende bedrijven worden binnenkort bekend gemaakt.

Kaartverkoop Veluwse Bokkentocht

Kaarten voor de Veluwse Bokkentocht Lente Editie zijn zondag 19 april vanaf 16.00 uur te koop voor €10 bij Speciaalbiercafé de Hazeburg in Ermelo en bij Café de Lindeboom in Voorthuizen (hier zijn alleen kaarten voor de Voortsche Route te koop). Hiervoor krijgt u een routebeschrijving met stempelkaart, een lekker hapje in ieder bedrijf bij de eerste consumptie en het Veluwse Bokkenkruisje (bij een volle kaart).

In oktober vindt natuurlijk ook weer de Herfst editie van de Veluwse Bokkentocht plaats!

Foto’s Veluwse Bokkentocht 2018

Foto’s Veluwse Bokkentocht 2017