Herfst Editie 2022 Zondag 16 oktober 2022   UITVERKOCHT!

Een fietstocht van ±35 km door de Veluwse bossen, over het platteland en per route langs 7 gezellige cafés of restaurants. In elk bedrijf wordt een andere herfstbok getapt en op vertoon van uw Bokkentochtkaart krijgt u een heerlijk hapje bij elke café (dus voor de duidelijkheid, u krijgt alleen een hapje als u ook daadwerkelijk een consumptie besteld bij het desbetreffende café en ook alleen bij de eerste consumptie bij dat café). De consumpties betaalt u zelf. Bij elk café ontvangt u ook een stempel en bij 7 stempels ontvangt u het Veluwse Bokkenkruisje.

Jaarlijkse Veluwse bokkentocht Lente en Herfst

Deze mooie fietstocht is natuurlijk niet alleen voor bierliefhebbers maar ook voor liefhebbers van veel gezelligheid die liever wat anders drinken, want houdt u niet van bokbier dan mag u ook iets anders bestellen. Let wel op dat u alleen een hapje krijgt als u daadwerkelijk ook een consumptie nuttigt.  Starten kan bij elk deelnemend café op tussen 12.00 en 14.00 uur.

Kaartverkoop Veluwse Bokkentocht

Kaartverkoop op zondag 18 september vanaf 12.00 uur bij cafe de Hazeburg in Ermelo. Kaarten €15,- per stuk. Er is per route een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus zorg dat u er die dag bij bent. De vorige herfst editie was alles na 2 uur uitverkocht!

DE ROUTES VOOR DE HERFST EDITIE 2022

 

klik hier voor alle info op www.veluwsebokkentocht.nl 

 

Foto’s Veluwse Bokkentocht 2018

Foto’s Veluwse Bokkentocht 2017