Burgbieren glas

Bier zoeken

Sluiten

Zoek een bier
2-4 Personen
Luxe douche
Natuuromgeving
Luxe keuken

Ons Bier & Bed appartement Veluws Blond is volledig ingericht in de sfeer van ons Veluws Blond bier en is echt een unieke ervaring voor iedere bierliefhebber. Het appartement is ingericht in het thema van dit Blond bier en is van alle gemakken voorzien. Ons B&B appartement is voorzien van een comfortabel tweepersoonsbed. Daarbij is er de mogelijkheid om twee slaapplekken extra bij te boeken. Het appartement is verder voorzien van een compleet ingerichte keuken, een badkamer en separaat toilet. Huisdieren zijn niet toegestaan. Inchecken kunt u bij ons vanaf 15.00 uur en uitchecken is uiterlijk 12.00 uur.

Prijzen B&B Veluws Blond

Hiernaast ziet u een overzicht van de prijzen die wij hanteren voor ons tweepersoons appartement. Een 3e of 4e persoon kunt u bijboeken voor € 35,- per persoon per nacht extra. Zij zullen dan slapen op een luxe slaapbank. Deze bevindt zich in dezelfde ruimte als het andere tweepersoonsbed.

 

Selecteer in- en uitcheckdatum
Ga door met reserveren!

Overnachten bij Bier & Bed Veluws Blond

Overnachten bij Bier & Bed Veluws Blond betekent gegarandeerd ontspanning en plezier. Nadat u tijdens een heerlijke avond in ons speciaalbiercafé allerlei unieke bieren heeft geproefd, wordt u na een goede nachtrust heerlijk ontspannen wakker en kunt u genieten van de prachtige omgeving. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden rond onze B&B in Ermelo. Geniet van de mooie natuur door middel van een leuke fietsroute door de mooie omgeving in de buurt van onze B&B of andere leuke activiteiten. Komt u echt speciaal voor ons café en onze bierwinkel checkt u dan wel de openingstijden, ons café is bijvoorbeeld gesloten op de zondag en de maandag. Neem voor vragen tijdens winkeltijden telefonisch contact op via 0341 – 564 934 (Burg Bieren bierwinkel). Voor het plaatsen van een reservering voor ons appartement Veluws Blond kunt u een selectie maken van de beschikbare dagen in de kalender of een e-mail sturen naar reserveringen@burgbieren.nl.

Whatsapp for Business