Voor reserveringen graag telefonisch contact opnemen met 0341-564745 tijdens openingstijden van ons café. Op de vrijdagen en zaterdagen nemen we maar een beperkt aantal reserveringen aan omdat wij als café geen inzicht hebben op hoelang de gasten blijven. Dus vandaar een beperkte aanname op deze dagen.

Naast onze bierwinkel bevindt zich Speciaalbier café de Hazeburg. Speciaalbier café de Hazeburg is een gezellig bruin bier café waar men onder genot van een drankje en een hapje de dag nog eens kan doornemen. In de zomer kan dit op ons terras en ’s winters lekker voor de open haard. Voor de echte bierliefhebber hebben we heel veel keuze maar de niet-bierliefhebber is natuurlijk ook welkom voor een kop koffie, een wijntje of wat fris. Ook honden zijn bij ons van harte welkom, zowel buiten op het terras als binnen in het café.

Speciaalbier café de Hazeburg met 3000 bieren

Speciaalbier café de Hazeburg heeft 23 verschillende bieren van de tap waaronder altijd 5 bieren uit onze eigen brouwerij en meer dan 3000 verschillende bieren op fles. 3000 zult u waarschijnlijk denken, klopt dit wel of is dit een type foutje. Nee dit klopt, want door onze unieke biertunnel is het mogelijk om in het café alle bieren te bestellen die in onze bierwinkel staan. Op de tablets in het café en op uw mobiele telefoon kunt u zelf de onze hele bierkaart bekijken en een gewenst bier selecteren. Dit bier wordt dan in de winkel door ons gevonden, in een metalen mandje geplaatst, onderweg in de biertunnel gekoeld en naar het Café getransporteerd. En met een assortiment van meer dan 3000 bieren zijn wij dus meteen het grootste biercafé van Nederland!!

Wij zijn vanaf 15.00 uur te bereiken op 0341 564745.

Foto’s café de Hazeburg