HELAAS IS ONS BIERCAFE GESLOTEN I.V.M. DE MAATREGELEN VANUIT HET KABINET BETREFT HET COVID-19 VIRUS.  WIJ HOPEN U SNEL WEER TE MOGEN ONTVANGEN! 

Naast onze bierwinkel bevindt zich Speciaalbier café de Hazeburg. Speciaalbier café de Hazeburg is een gezellig bruin bier café waar men onder genot van een drankje en een hapje de dag nog eens kan doornemen. In de zomer kan dit op ons terras en ‘s winters lekker voor de open haard. Voor de echte bierliefhebber hebben we zeer veel keuze.

Speciaalbier café de Hazeburg met 3000 bieren

Speciaalbier café de Hazeburg heeft 23 verschillende bieren van de tap waaronder altijd 5 bieren uit onze eigen brouwerij en meer dan 3000 verschillende bieren op fles. 3000 zult u waarschijnlijk denken, klopt dit wel of is dit een type foutje. Nee dit klopt, want door onze unieke biertunnel is het mogelijk om in het café alle bieren te bestellen die in onze bierwinkel staan. Op de tablets in het café en op uw mobiele telefoon kunt u zelf de onze hele bierkaart bekijken en een gewenst bier selecteren. Dit bier wordt dan in de winkel door ons gevonden, in een metalen mandje geplaatst, onderweg in de biertunnel gekoeld en naar het Café getransporteerd. En met een assortiment van meer dan 3000 bieren zijn wij dus meteen het grootste biercafé van Nederland!!

Wij zijn vanaf 15.00 uur te bereiken op 0341 564745.

Foto’s café de Hazeburg