Helaas moeten wij ook onze deuren weer sluiten om 20.00 uur. Maar natuurlijk zijn wij verder wel gewoon geopend om heerlijke bieren te drinken en/of vroeg diner te nuttigen. Kom gezellig langs! 

Dinsdag t/m vrijdag open van 15.00 uur tot 20.00 uur
Zaterdag open van 12.00 uur tot 20.00 uur Dus ook open voor een heerlijke lunch!

Op vrijdag en zaterdag reserveren we maar tot een bepaald aantal. Het is namelijk moeilijk in te schatten hoe lang iedereen blijf borrelen, dus we hebben daar wel een maximum voor. 

Reserveren kan via 0341-564745 tussen 15:00 uur en 20:00 uur. Op de zondag en maandag zijn we gesloten, verder zijn we alle andere dagen geopend. 

 

Naast onze bierwinkel bevindt zich Speciaalbier café de Hazeburg. Speciaalbier café de Hazeburg is een gezellig bruin bier café waar men onder genot van een drankje en een hapje de dag nog eens kan doornemen. In de zomer kan dit op ons terras en ’s winters lekker voor de open haard. Voor de echte bierliefhebber hebben we zeer veel keuze.

Speciaalbier café de Hazeburg met 3000 bieren

Speciaalbier café de Hazeburg heeft 23 verschillende bieren van de tap waaronder altijd 5 bieren uit onze eigen brouwerij en meer dan 3000 verschillende bieren op fles. 3000 zult u waarschijnlijk denken, klopt dit wel of is dit een type foutje. Nee dit klopt, want door onze unieke biertunnel is het mogelijk om in het café alle bieren te bestellen die in onze bierwinkel staan. Op de tablets in het café en op uw mobiele telefoon kunt u zelf de onze hele bierkaart bekijken en een gewenst bier selecteren. Dit bier wordt dan in de winkel door ons gevonden, in een metalen mandje geplaatst, onderweg in de biertunnel gekoeld en naar het Café getransporteerd. En met een assortiment van meer dan 3000 bieren zijn wij dus meteen het grootste biercafé van Nederland!!

Wij zijn vanaf 15.00 uur te bereiken op 0341 564745.

Foto’s café de Hazeburg