Wilt u eens iemand verrassen met een origineel biercadeau? Dan bent u bij Burg Bieren aan het juiste adres. Wij hebben vele kant-en-klare biercadeaus staan. Maar uiteraard is het bij ons ook mogelijk om zelf uw pakket of cadeau zelf samen te stellen, in elke gewenste prijsklasse kunnen wij een mooi cadeau regelen. Wij helpen u graag bij het samenstellen van een origineel biercadeau.

Origineel biercadeau

In onze winkel heeft u de keuze uit meer dan 3.000 verschillende bieren. Daarnaast hebben veel verschillende leuke verpakkingsmogelijkheden.
Ook voor bierige relatiegeschenken, vaderdagcadeaus en kerstpakketten kunt u bij ons terecht.

Cadeauzolder

Op onze cadeauzolder vindt u veel bierige gadgets en cadeauartikelen. Bijvoorbeeld borden voor aan de muur, openers, glazen, kaartspellen, boeken, vlaggen en nog veel meer. Eigenlijk van alles wat bier gerelateerd is maar geen bier is. Ook verkopen wij op de zolder vintage lampen welke gemaakt zijn van allerlei oude voorwerpen zowel bier gerelateerd als helemaal niet. Dus op zoek naar iets origineels of grappigs neem dan zeker eens de trap naar boven in onze winkel om de cadeauzolder te bezoeken.

Bierpakketten

Kijkt u een op onze pagina Bierpakketten voor onze zelf samengestelde bierpakketten. Deze staan altijd op voorraad in onze winkel en zijn makkelijk om eens cadeau te doen of om het u zelf makkelijk te maken.

U bent van harte welkom in onze winkel!