update 30/9:

De overheid heeft gister bekend gemaakt dat de horeca, voor de komende drie weken, om 21.00 haar deuren moet sluiten en om 22.00 uur leeg moet zijn. Ook zijn er nog maar 30 gasten per ruimte toegestaan. 

Normaal gesproken reserveren wij zo min mogelijk maar daar gaan we tijdelijk een uitzondering op maken. U kunt voor een reservering bellen naar 0341 564745, ook voor reserveringen op vrijdag en zaterdag. Groepen groter dan 8 personen zullen wij nog steeds niet aannemen.

 

Gelukkig kan het weer: ouderwets borrelen of eten bij ons in het café!

Reserveren is niet nodig. Wilt u toch een tafeltje reserveren? Hiervoor kunt u bellen naar 0341 564745 tussen 15.00 uur en 23.00 uur (maandag zijn wij gesloten).

Vrijdag en zaterdag

Op VRIJDAG en ZATERDAG is het bij ons niet mogelijk om te reserveren! In ons café komen mensen soms één drankje drinken of soms blijven ze úren borrelen. Wij weten het niet van te voren en de gast zelf soms ook niet. Hierdoor is het voor ons niet mogelijk op drukke dagen met reserveringen te werken. Uiteraard bent u van harte welkom en dan kunt u zo lang blijven zitten als u wilt.

Groepen

In tijden van Corona zijn groepen tot 8 personen mogelijk bij ons, mits er ruimte is. Ook voor groepen is het niet mogelijk om te reserveren op vrijdag en zaterdag.