Vanaf het 2e weekend van april 2020 kunt u overnachten bij Speciaalbier Café de Hazeburg en Burg Bieren in Ermelo. Een unieke ervaring, u kunt namelijk overnachten bij de brouwer! Nadat u de grootste bierwinkel (ruim 3000 bieren) van Nederland met onze bierbrouwerij heeft bezocht en uiteraard heeft genoten van de speciaalbieren in ons naastgelegen speciaalbiercafé, kunt u nu ook heerlijk blijven overnachten in onze Bier & Bed! Deze bijzondere overnachting op de Veluwe is een unieke ervaring voor echte bierliefhebbers. Medio april 2020 zal het eerste 2-4 persoons appartement beschikbaar komen, waarna een tweede 2-4 persoons appartement snel zal volgen. Deze worden inmiddels volledig verbouwd!

B&B in de omgeving Ermelo

Onze B&B in Ermelo ligt in een mooie omgeving op de Veluwe. Naast dat u dus onze bierwinkel, brouwerij en speciaalbiercafé kunt bezoeken, kunt u ook de prachtige omgeving verkennen. Bij onze B&B stellen wij ook fietsen beschikbaar die u kunt huren voor € 7,50 per fiets per dag. Zo kunt u in de omgeving mooie fietstochten maken over de Veluwe, zoals over onze Ermelose heide, door de prachtige bossen en langs onze stranden van het Veluwemeer. Maar u kunt natuurlijk ook heerlijk wandelen, mountainbiken of paardrijden in de omgeving van onze B&B. Op de fiets bent u al snel in het centrum van Ermelo, Harderwijk, Putten of Garderen. Iets verderop op de Veluwe is ook Apeldoorn met de auto snel te bereiken.

Overnachten in Ermelo

U kunt bij ons overnachten in een luxe appartement met een groot en heerlijk tweepersoonsbed, eigen keuken, toilet en badkamer. Ontbijt niet inbegrepen. U kunt zelf uw ontbijt regelen in onze B&B. Er is een compleet ingerichte keuken met koelkast, oven, kookplaat en vaatwasser. De dichtstbijzijnde bakker, slager, kaasboer en supermarkt vindt u op 500 meter afstand. Zo kunt u dus zelf verse broodjes halen en/of boodschappen doen voor het ontbijt.

Prijzen B&B Ermelo

Hieronder ziet u een overzicht van de prijzen die wij hanteren voor een tweepersoons appartement. Een 3e of 4e persoon kunt u bijboeken voor € 35,- per persoon per nacht extra. Zij zullen dan slapen op een luxe slaapbank.

• 1 overnachting, voor 2 personen € 95,-
• 2 overnachtingen, voor 2 personen € 175,-
• 3 overnachtingen, voor 2 personen € 260,-
• 4 overnachtingen, voor 2 personen € 325,-
• 5 overnachtingen, voor 2 personen € 395,-
• 6 overnachtingen, voor 2 personen € 475,-
• 7 overnachtingen, voor 2 personen € 550,-
(3e persoon + € 35,-, 4e persoon + € 35,-)
(genoemde prijzen zijn excl. toeristenbelasting)

Locatie B&B Ermelo

Onze Bier & Bed appartementen liggen naast onze Bierwinkel en Speciaalbier Café aan de rand van het gezellige dorpscentrum van Ermelo. In ons gezellige Café kunt u naast de ruime bierkeuze (3000 bieren) ook een heerlijk hapje eten. Het winkelcentrum, Albert Heijn, slager, bakker en vele gezellige restaurants zijn op loop- en fietsafstand.

Bijzonder overnachten bij Bier & Bed

Overnachten bij Bier & Bed betekent gegarandeerd ontspanning en plezier. Nadat u bijvoorbeeld een heerlijke avond in ons speciaalbiercafé allerlei unieke bieren heeft geproefd, wordt u zorgeloos wakker en kunt u genieten van de prachtige omgeving. Bent u daarnaast op zoek naar leuke activiteiten of fietsroutes in de buurt van onze B&B? Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden rond onze B&B in Ermelo. Neem voor vragen tijdens winkeltijden telefonisch contact op via 0341-564934 (Burg Bieren bierwinkel). Voor de beschikbaarheid van een van onze appartementen ontvangen wij graag een reserveringsaanvraag per mail: reserveringen@burgbieren.nl
Wij kijken erg uit naar uw komst en heten u dan ook van harte welkom bij ons Bier & Bed!

Foto’s Bier & Bed

De eerste foto’s voor een kleine sneak-preview tijdens de verbouwing van het Bier & Bed:
(let op, het is nog niet af en nieuwe foto’s volgen zo spoedig mogelijk)