Burgbieren glas

Bier zoeken

Sluiten

Zoek een bier
2-4 Personen
Luxe douche
Natuuromgeving
Luxe keuken

Na het grote succes van ons eerste appartement Veluws Blond, hebben wij een tweede appartement gebouwd. Dit appartement, Veluws Bruun, heeft een iets donkerdere uitstraling en geeft daarmee goed het karakter weer van ons Veluws Bruun bier. Dit B&B appartement is eveneens voorzien van een tweepersoonsbed en heeft daarbij ook de mogelijkheid om twee slaapplekken extra bij te boeken. Dit appartement is voorzien van een eigen keuken, badkamer en toilet. De keuken is volledig uitgerust met de modernste apparatuur. Huisdieren zijn niet toegestaan. Inchecken kunt u bij ons vanaf 15.00 uur en uitchecken is uiterlijk 12.00 uur

Prijzen B&B Veluws Bruun

Hiernaast ziet u een overzicht van de prijzen die wij hanteren voor het tweepersoonsappartement. Een 3e of 4e persoon kunt u bijboeken voor € 35,- per persoon per nacht extra. Zij zullen dan slapen op de luxe slaapbank. Deze bevindt zich in dezelfde ruimte als het andere tweepersoonsbed.

 

Selecteer in- en uitcheckdatum
Ga door met reserveren!

Overnachten in Bier & Bed Veluws Bruun

Overnachten bij Bier & Bed Veluws Bruun is een unieke ervaring voor iedere bierliefhebber. Na een leuke avond in ons Speciaalbier café de Hazeburg, wordt u uitgerust wakker in het B&B en geniet u direct van de mooie omgeving die ons Bier & Bed op de Veluwe te bieden heeft. Komt u echt speciaal voor ons café en onze bierwinkel checkt u dan wel de openingstijden, ons café is bijvoorbeeld gesloten op de zondag en de maandag. Neem voor vragen tijdens winkeltijden telefonisch contact op via 0341 – 564 934 (Burg Bieren bierwinkel). Voor het plaatsen van een reservering voor ons appartement Veluws Bruun kunt u een selectie maken van de beschikbare dagen in de kalender of een e-mail sturen naar reserveringen@burgbieren.nl.

Whatsapp for Business