Zoekt u een leuk origineel bierig kerstpakket? Dan bent u hij onze Burg Bieren Bierwinkel met meer dan 3000 bieren aan het juiste adres. Een mooi bijzonder speciaalbier in grote fles en geschenkverpakking? Of een compleet op maat samengesteld bierpakket? Alles is mogelijk….

Wij hebben  al veel voor u samengesteld om zo een idee te krijgen wat er allemaal mogelijk is. Wilt u een pakket met enkel alleen bier of ook met wat lekkere snacks die uiteraard bij een borrel horen. Dit kan allemaal. Vanaf vrijdag 20 november 2020 openen wij tijdelijk onze Pub-up store ‘next door’ als cadeauwinkel. Dit is ons naast gelegen café de Hazeburg die helaas door de corona maatregelen gesloten is. Maar deze ruimte kunnen wij nu dus mooi benutten voor de extra drukte voor de feestdagen en als showroom voor onze kerstpakketten.

Pub-up store ‘next door”

De Pub-up store is geopend op vrijdag & zaterdag van 12.00 uur tot 17.00 uur. Wilt u op een andere dag en/of tijd even langskomen belt u dan even voor een afspraak of komt u even langs in de winkel of vraag telefonisch naar de mogelijkheden.
Bellen kan tijdens onze winkel openingstijden: 0341-564934

Hieronder al enkele voorbeelden van de door ons samengestelde kerstpakketten. Deze pakken wij uiteraard feestelijk voor u in!