Wilt u heerlijk kunnen ontspannen en bourgondisch genieten in Ermelo? Dan is een overnachting in onze Bier & Bed een unieke ervaring. U kunt de nacht heerlijk doorbrengen in onze Bed & Breakfast in Ermelo, in combinatie met een bezoek aan ons speciaalbiercafé, onze bierbrouwerij en onze bierwinkel. Deze bijzondere overnachting in Ermelo is dan ook een unieke ervaring voor echte bierliefhebbers.

B&B in Ermelo

Naast dat u onze bierwinkel en het naastgelegen speciaalbiercafé kunt bezoeken, zijn er nog veel meer leuke activiteiten te doen in de omgeving van Ermelo. Wij helpen u hier uiteraard graag bij. Onze Bier & Bed appartementen liggen aan de rand van het gezellige dorpscentrum van Ermelo. In ons speciaalbiercafé de Hazeburg kunt u naast onze heerlijke bieren te proeven, ook een lekker hapje eten. Op loop- en fietsafstand van onze locatie vindt u allerlei gezellige winkels en restaurants. Hier is het ook mogelijk om ’s ochtends een heerlijk ontbijtje halen, aangezien wij alleen bier, diner en hapjes serveren. Daarnaast kunt u ook een rondleiding krijgen door onze bierbrouwerij, hier kunnen wij u alles vertellen over onze wijze van bier brouwen en krijgt u bovendien een leuke proeverij.

Overnachten in de omgeving van Ermelo

Ermelo ligt bij het natuurgebied de Hoge Veluwe, waar u prachtig kunt wandelen en kunt genieten van de mooie natuur. Bij onze B&B kunt u voor €7,50 per dag ook fietsen huren, zo kunt u de omgeving rondom onze Bed en Breakfast in Ermelo gemakkelijk verkennen. Op de fiets bent u al snel in de gezellige plaatsen Harderwijk, Putten of Garderen. U kunt ook prachtige fietstochten maken over onze Ermelose heide, langs de mooie bossen en het Veluwemeer. Naast fietsen, kunt u hier bijvoorbeeld ook heerlijk wandelen, mountainbiken of paardrijden. Overnachten in onze Bier & Bed betekent gegarandeerd ontspannen en bourgondisch genieten.

Overnachten bij Burg Bieren in Ermelo

U kunt bij ons overnachten in een luxe appartement voor 2 tot 4 personen. In het appartement staat een heerlijk groot tweepersoonsbed en een luxe slaapbank waar nog twee extra personen op kunnen slapen. In het appartement bevindt zich een moderne eigen badkamer en toilet. Daarnaast beschikt het appartement een compleet ingerichte keuken met koelkast, oven, kookplaat en vaatwasser. Het ontbijt is niet inbegrepen, maar u kunt dit gemakkelijk zelf regelen. De dichtstbijzijnde bakker, slager, kaasboer en supermarkt bevinden zich namelijk op slechts 500 meter afstand. Hier kunt u gemakkelijk zelf boodschappen doen. Meer informatie over het reserveren en onze prijzen van onze B&B in Ermelo vindt u hier.