De Wispe Award
Uit eigen initiatief zal de Wispe Brouwerij een award uitreiken voor een initiatief dat Weesp succesvoller, duurzamer en mooier zal maken. Het bier van de brouwerij wordt zo biologisch mogelijk gebrouwen. De brouwerij vindt dit enorm belangrijk aangezien bier van zichzelf al een natuurproduct is. Wispe is betrokken bij hun omgeving en wil de stad een duwtje in de rug geven door middel van deze award.
De Wispe Ingrediënten
De Wispe brouwerij gebruikt net als ieder andere bierbrouwer water, mout, hop en gist. Het grote verschil is echter dat Wispe een eigen hopveld heeft aangelegd op steenworp afstand van de brouwerij. De hop geeft het karakter aan het bier en geeft het een uniek aroma. Hierop aansluitend is een eigen proeftuin in ontwikkeling zodat het complete proces van brouwgranen, hop en kruiden ook persoonlijk door de brouwerij kan worden gebrouwen.
Het brouwlab van de Wispe Brouwerij
Mocht je zelf plannen hebben voor het ontwikkelen van bieren, dan kun je ook bij Wispe terecht! Zo is het mogelijk om een eigen recept te ontwikkelen om bieren te laten produceren voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of verjaardag. De brouwerij helpt je natuurlijk met het samenstellen van het recept, om zo het beste resultaat te behalen. Het is ook mogelijk een batch van Wispe met een persoonlijk label aan te schaffen, aangezien een eigen productie al snel honderden liters betreft. Dit alles doet Wispe voor een scherpe prijs.