In het speciaalbier café hebben wij naast onze 23 wisselende tapkranen ook een zeer uitgebreide bierkaart met bieren op fles.

DIGITALE BIERKAART BIERTUNNEL

In ons café vindt u de bierkaart op één van onze tablets of natuurlijk op uw eigen telefoon via www.biertunnel.nl. Hier vindt u dus het complete aanbod en kunt u eventueel ook thuis al een kijkje nemen op onze bierkaart. Het is natuurlijk onmogelijk om een papieren versie van onze bierkaart neer te leggen en deze up-to-date houden. Vandaar dat ervoor gekozen is om dit digitaal te doen.

MEER DAN 2500 BIEREN OP VOORRAAD

Heeft u een keuze kunnen maken dan besteld u uw biertje bij één van onze medewerkers, vervolgens wordt uw bier in de winkel voor u gepakt en in de biertunnel op transport gezet. Onderweg gaat het bier in een koelmachine waar deze ongeveer 3 tot 5 minuten in blijft. Daarna gaat het bier automatisch verder op transport om zo omhoog te komen in het café. Daar wordt het bier aan u uitgeserveerd en kunt u genieten van een heerlijk gekoeld speciaalbier. Via een televisiescherm in het café kunt u uw bier volgen tijdens dit transport.

 

Bierkaart cafe Hazeburg Ermelo