In april 2014 is begonnen met de bouw van project Biertunnel. Heel veel werk en vooral veel graafwerk is er verricht om deze verbinding te realiseren. Eigenaar Jan van Wilgenburg heeft eigenhandig alles zelf gebouwd samen met vriend Hans Albertsen, zwager Robbert, broer Aart en hier en daar nog een hulp van anderen.

Digitale bierkaart biertunnel

In ons café vindt u de bierkaart op één van onze tablets of natuurlijk op uw eigen telefoon via www.biertunnel.nl. Hier vindt u dus het complete aanbod en kunt u eventueel ook thuis al een kijkje nemen op onze bierkaart. Het is natuurlijk onmogelijk om een papieren versie van onze bierkaart neer te leggen en deze up-to-date houden. Vandaar dat ervoor gekozen is om dit digitaal te doen.

Meer dan 2500 bieren op voorraad

Heeft u een keuze kunnen maken dan besteld u uw biertje bij één van onze medewerkers, vervolgens wordt uw bier in de winkel voor u gepakt en in de biertunnel op transport gezet. Onderweg gaat het bier in een koelmachine waar deze ongeveer 3 tot 5 minuten in blijft. Daarna gaat het bier automatisch verder op transport om zo omhoog te komen in het café. Daar wordt het bier aan u uitgeserveerd en kunt u genieten van een heerlijk gekoeld speciaalbier. Via een televisiescherm in het café kunt u uw bier volgen tijdens dit transport.

Rondleiding biertunnel

Nieuwsgierig naar onze biertunnel? Komt u dan snel eens een lekker biertje bij ons drinken en ga eens mee met onze rondleiding! Het gehele jaar door zijn er rondleidingen door onze brouwerij.

  • Elke zaterdag om 14.00 uur. (uitzondering feestdagen & bierfeest 1e zaterdag van augustus)
  • Vanaf half mei tot half september ook op de woensdag. Woensdag om 15.00 uur.
  • De maanden juli & augustus ook op de donderdag. Donderdag om 15.00 uur.

De kosten voor de rondleiding bedragen €7,50 p.p.

Dit is inclusief rondleiding en proefplank met drie bieren en een knabbel. De duur van de rondleiding en het proeven bedraagt ongeveer 1,5 uur. De rondleiding gaat altijd door! Bij veel aanmeldingen kan het voorkomen dat er twee groepen zijn. De tweede groep start dan later.

Reserveren rondleiding

Het is niet nodig om vooraf te reserveren voor de rondleiding. U kunt entree kaarten ter plaatse kopen bij onze Burg Bieren Bierwinkel aan de Putterweg 45 te Ermelo. Graag minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn. Met groepen vanaf 10 personen is wel nodig om te reserveren. Ook is het met groepen vanaf 10 personen mogelijk om op een andere dag en/of tijd een rondleiding te bespreken. Dit altijd met reservering!

Voor reserveringen belt u:
Overdag Bierwinkel 0341-564934
Na 18.30 uur ons Biercafé 0341-564745

Foto’s Biertunnel

Foto’s bouw Biertunnel
Foto’s opening Biertunnel