Alvast voor u samengesteld, leuke bierpakketten! We hebben diverse pakketten samengesteld met een gevarieerd aanbod. Leuk om als kleine proeverij in huis te halen, om jezelf eens te verrassen met nieuwe bieren of om cadeau te doen aan iemand. De Bierpakketten worden regelmatig aangevuld of gewisseld, dus hou deze pagina zeker in de gaten!

Bierpakketten

Onze bierpakketten hebben verschillende thema’s zodat er voor iedereen wat tussen zit. De bierpakketten staan klaar bij ons in de winkel. Wij bieden ook de mogelijkheid om de bieren te bezorgen in Ermelo, Putten en Harderwijk. Wilt u een pakket laten bezorgen in deze regio’s? Dan kunt u de bestelling doorgeven via het bestelformulier op deze pagina, via [email protected] of telefonisch via 0341-564 934. Voor de bezorging van een bierpakket rekenen we €3,50 per adres. Bierpakketten die voor 17.00 uur zijn besteld, worden dezelfde avond geleverd tussen 19.00 uur en 20.00 uur (met uitzondering van de zondag & maandag).

Het is ook mogelijk om andere bieren en/of pakketten te laten bezorgen, bijvoorbeeld als cadeau voor een verjaardag, om iemand een hart onder de riem te steken of natuurlijk voor een andere gelegenheid.

Versturen

Versturen naar adressen in de rest van Nederland is ook mogelijk. Deze bestellingen worden geleverd door PostNL met onderstaande verzendkosten en verpakkingskosten.
Verzendkosten voor pakketten onder de 10 kg €9,75
Verzendkosten voor pakketten boven de 10 kg €15,50

De thuisborrel pakketten:

Bierpakket Eigen Brouwerij


Bierpakket Ipa


 

Bierpakket Schunnig Pretpakket


Bierpakket Veluws winkel


Bierpakket Amsterdam


Bekend en vertrouwd bierpakket


Bierpakket Bekende Nederlanders


Bierpakket Trappist