Wij zijn op zoek naar de nieuwe collega’s!

FULLTIME HORECA MEDEWERKER 25+ voor Speciaalbiercafé de Hazeburg 

Het verschil tussen een dubbel en tripel? Welke IPA is niet zo bitter? En in welke volgorde kan je sommige bieren het best drinken? Als liefhebber van speciaalbier kun jij onze gasten prima adviseren.

Wat ga je doen?

Met jouw enthousiasme over bier en je gastvrije houding bezorg je de gasten van ons speciaalbiercafé een gezellige en onbezorgde avond. Natuurlijk horen daar ook de standaardtaken als uitlopen van eten en dranken, schoonmaken en afruimen bij. Maar dat snap je wel, want jij weet hoe het is om als barmedewerker te werken. Even flink doorpakken tijdens drukke momenten, bijspringen of even wat taken van je collega overnemen: die drukte van een levendig café vind jij geweldig.

Waar ga je werken?

Bij het grootste speciaalbiercafé, “De Hazeburg” in Ermelo. Met een zelfgemaakte biertunnel (zoek maar op), het jaarlijkse Burg Bieren Bierfeest en ruim 3000 bieren in de winkel naast het café. En daar zijn we best trots op. Jij werkt als barmedewerker in het café, samen met een gezellige club bierliefhebbers.

Wat heb je nodig?

Ervaring als barmedewerker en een liefde voor speciaalbier. Avonden en weekenden werken is geen probleem. Verder moet je goed in een team kunnen meedraaien, maar alleen sta je ook je mannetje. Het zou mooi zijn als jij je SVH hebt, zo niet is het ook geen ramp.

 Wat krijg je?

Naast een prima salaris en personeelskortingen, krijg jij super gezellige collega’s. En dat is echt zo, al zeggen we het zelf. Je begint met een contract van 12 maanden voor 36 á 40 uur per week, met natuurlijk de intentie voor langere tijd.

 

BIJBAAN HORECA MEDEWERKER voor Speciaalbiercafé de Hazeburg

Voel je aangesproken door bovenstaande tekst maar lukt het je niet om fulltime bij ons te komen werken door bijvoorbeeld school?

Geen probleem: wij kunnen altijd een leuke en energieke collega gebruiken voor de drukke momenten, voornamelijk vrijdagen en zaterdagen.

 

 

 

KOK / KEUKENMEDEWERKER 18+ voor Speciaalbiercafé de Hazeburg

Een avond met 8 reserveringen: twee groepen van 10, en wat losse tafels. Dat belooft een drukke avond te worden, maar jij hebt er zin in. Muziekje aan en gaan. Als parttime keukenmedewerker moet je je soms hoofd flink koel houden. Maar dat lukt jou prima.

Wat ga je doen?

Heel simpel gezegd: je staat in de keuken. En daar horen allerlei taken bij, maar het belangrijkste dat je doet is gerechten maken. Op onze kaart staan naast een heleboel bieren ook gerechten als biefstuk, de ‘Hazehap’ en de ‘Veluwse bats’. Lekker eten om een goede bodem te leggen voor een gezellige avond bieren.

 Waar ga je werken?

Bij het grootste speciaalbierencafé, “De Hazeburg” in Ermelo. Met een zelfgemaakte biertunnel, het jaarlijkse Burg Bieren Bierfeest en ruim 3000 bieren in de winkel naast het café. En daar zijn we best trots op. Jij werkt als keukenmedewerker in de keuken van ons café, samen met een gezellige club bierliefhebbers.

 Wat heb je nodig?

Een goed humeur. Want iedereen in onze keuken houdt wel van een beetje gezelligheid. Ervaring heb je niet per se nodig. We hebben liever iemand die van aanpakken weet. Is het druk? Gas erop en gaan, zo denk jij erover. Samen met je team, maar als het moet kun je zelfstandig ook goed werken. Avonden en in het weekend werken moet geen probleem zijn.

 Wat krijg je?

Naast een prima salaris en personeelskorting, krijg jij een super gezellig team. En dat is echt zo, ook al zeggen we het zelf. Uren en werktijden bespreken we in een persoonlijk gesprek maar we zien minimaal 2 á 3 avonden voor ons.

 

Heb je vragen of wil je solliciteren stuur dan even een mailtje naar info@burgbieren.nl t.a.v. Lusanne Timmers