Wij zijn op zoek naar de nieuwe collega’s!

FULLTIME HORECA MEDEWERKER 25+ voor Speciaalbiercafé de Hazeburg 

Het verschil tussen een dubbel en tripel? Welke IPA is niet zo bitter? En in welke volgorde kan je sommige bieren het best drinken? Als liefhebber van speciaalbier kun jij onze gasten prima adviseren.

Wat ga je doen?

Met jouw enthousiasme over bier en je gastvrije houding bezorg je de gasten van ons speciaalbiercafé een gezellige en onbezorgde avond. Natuurlijk horen daar ook de standaardtaken als uitlopen van eten en dranken, schoonmaken en afruimen bij. Maar dat snap je wel, want jij weet hoe het is om als barmedewerker te werken. Even flink doorpakken tijdens drukke momenten, bijspringen of even wat taken van je collega overnemen: die drukte van een levendig café vind jij geweldig.

Waar ga je werken?

Bij het grootste speciaalbiercafé, “De Hazeburg” in Ermelo. Met een zelfgemaakte biertunnel (zoek maar op), het jaarlijkse Burg Bieren Bierfeest en ruim 3000 bieren in de winkel naast het café. En daar zijn we best trots op. Jij werkt als barmedewerker in het café, samen met een gezellige club bierliefhebbers.

Wat heb je nodig?

Ervaring als barmedewerker en een liefde voor speciaalbier. Avonden en weekenden werken is geen probleem. Verder moet je goed in een team kunnen meedraaien, maar alleen sta je ook je mannetje. Het zou mooi zijn als jij je SVH hebt, zo niet is het ook geen ramp.

 Wat krijg je?

Naast een prima salaris en personeelskortingen, krijg jij supergezellige collega’s. En dat is echt zo, al zeggen we het zelf. Je begint met een contract van 12 maanden voor 36 á 40 uur per week, met natuurlijk de intentie voor langere tijd.

BIJBAAN HORECA MEDEWERKER voor Speciaalbiercafé de Hazeburg

Voel je aangesproken door bovenstaande tekst maar lukt het je niet om fulltime bij ons te komen werken door bijvoorbeeld school?

Geen probleem: wij kunnen altijd een leuke en energieke collega gebruiken voor de drukke momenten, voornamelijk vrijdagen en zaterdagen.

 

KOK / KEUKENMEDEWERKER 18+ voor Speciaalbiercafé de Hazeburg

 

Heb je vragen of wil je solliciteren stuur dan even een mailtje naar info@burgbieren.nl t.a.v. Lusanne Timmers