0341 - 564 934
Volg ons ook op:
Burg Veluws Bruun
33cl. - 7,0% vol
Land:
Nederlandse bieren
Soort:
Dubbel / Bruin / Donker / Dunkel / Brown Ale
Brouwerij:
Burg Bier Brouwerij
Lees meer

Biertunnel

In april 2014 is begonnen met de bouw van project Biertunnel. Heel veel werk en vooral veel graafwerk is er verricht om deze verbinding te realiseren. Eigenaar Jan heeft eigenhandig alles gebouwd samen met vriend Hans Albertsen, zwager Robbert, broer Aart en hier en daar nog een beetje hulp van anderen.

In ons café vindt u de bierkaart op één van onze tablets of natuurlijk op uw eigen telefoon via www.biertunnel.nl. Hier vindt u dus het complete aanbod en kunt u eventueel ook thuis al een kijkje nemen op onze bierkaart. Het is natuurlijk onmogelijk om een papieren versie van onze bierkaart neer te leggen en deze up-to-date houden. Vandaar dat ervoor gekozen is om dit digitaal te doen.

Heeft u een keuze kunnen maken dan besteld u uw biertje bij één van onze medewerkers, vervolgens wordt uw bier in de winkel voor u gepakt en in de biertunnel op transport gezet. Onderweg gaat het bier in een koelmachine waar deze ongeveer 3 tot 5 minuten in blijft. Daarna gaat het bier automatisch verder op transport om zo omhoog te komen in het café. Daar wordt het bier aan u uitgeserveerd en kunt u genieten van een heerlijk gekoeld speciaalbier. Via een televisiescherm in het café kunt u uw bier volgen tijdens dit transport.

Nieuwsgierig naar onze biertunnel? Komt u dan snel eens een lekker biertje bij ons drinken!!
Klik hier voor foto's van de bouw
Klik hier voor foto's van de opening
 
 
  
De koelmachine!                                                                        Het transport van de bestelde bieren!

Actueel
Definitieve lijst brouwers bierfeest bekend!
05/07/2017
De definitieve lijst met aanwezige brouwerijen op ons jaarlijkse bierfeest is bekend!
lees meer
Openingstijden KONINGSDAG
26/04/2017
KONINGSDAG ZIJN WIJ GESLOTEN!
Wij proosten op onze Koning.
lees meer