0341 - 564 934
Volg ons ook op:
Hop Valley Festeroo
33 cl. - 7,3% vol
Land:
Amerikaanse bieren
Soort:
Seizoens Winterbier / Kerstbier
Brouwerij:
Hop Valley Brewing
Lees meer

Biercafe

Naast onze bierwinkel bevindt zich Speciaalbier café de Hazeburg.
 
Speciaalbier café De Hazeburg is een gezellig bruin bier café waar men onder genot van een drankje en een hapje de dag nog eens kan doornemen. In de zomer kan dit op ons terras en 's winters lekker voor de open haard. Voor de bierliefhebber hebben we genoeg keuze. Zo hebben we 22 verschillende bieren van de tap waaronder natuurlijk 5 soorten uit onze eigen brouwerij en ruim 2500 verschillende bieren op fles. 2500 zult u waarschijnlijk denken, klopt dit wel of is dit een type foutje. Nee dit klopt, want door onze unieke biertunnel is het mogelijk om in het café alle bieren te bestellen die in onze bierwinkel staan. En met een assortiment van meer dan 2500 bieren zijn wij dus meteen het grootste biercafé van Nederland!!
Klik hier voor meer info over onze biertunnel!
 
Naast deze unieke biertunnel zijn wij ook lid van van de Alliantie van Bier tapperijen. Dit is een club waarbij meerdere biercafés aangesloten zijn. Deze hebben allemaal elke maand een bijzonder bier van de maand. Dit zijn meestal nieuwe bieren of exclusieve bieren. Zeker de moeite waard om dit in de gaten te houden.
 
Ook is er de gelegenheid om een hapje te eten. We hebben een kleine kaart voor de lunch en avondeten. Gerechten zoals kipsaté, Veluws stoofpotje, zalmfilet en boeren omelet. Deze worden allemaal geserveerd met patat of stokbrood en salade. Een schnitzel, kogelbiefstuk, varkenshaas en de Hazeburger staan natuurlijk ook op onze menukaart. En hebben we ook een specialiteit van het huis, eigenlijk wel twee. De Hazehap en de Veluwsche bats. Beide geserveerd op een bats ook met patat of stokbrood en salade.
 
Het is mogelijk om een rondleiding te combineren met een hapje eten. Bijvoorbeeld in de vorm van een stamppotbuffet of gewoon vanaf onze menukaart. Voor meer informatie hierover bel 0341-564745 na 15.00 uur. 
 
Klik hier om naar hazeburg.nl te gaan voor meer info!

Actueel
Definitieve lijst brouwers bierfeest bekend!
05/07/2017
De definitieve lijst met aanwezige brouwerijen op ons jaarlijkse bierfeest is bekend!
lees meer
Openingstijden KONINGSDAG
26/04/2017
KONINGSDAG ZIJN WIJ GESLOTEN!
Wij proosten op onze Koning.
lees meer